Koorprofessionals gezocht

Ben jij een veelzijdig koordirigent, vocal coach of pianistische duizendpoot en spreekt het concept van Vocaal Verhaal jou aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bij Vocaal Verhaal geven we er de voorkeur aan om met regionale koorprofessionals te werken. Daarom zoekt Vocaal Verhaal muzikale duizendpoten die het leuk vinden om mensen samen te laten zingen. Wekelijks in regionale overdagkoren voor ervaren koorzangers en maandelijks in Sing-a-longs voor iedereen die het leuk vind om mee te zingen!

We vinden het belangrijk dat je veel verstand hebt van vocale techniek, ook bij de ouder wordende stem. En nog veel belangrijker vinden we dat je tot in je tenen gemotiveerd bent om dat plezier in zingen te delen en te coachen om dat zo goed mogelijk te doen.

Alle regio’s waar Vocaal Verhaal actief is, participeren in een synchroon repertoire, waardoor deelnemers ook moeiteloos bij andere regio’s mee moeten kunnen zingen. Uiteraard wordt je iedere seizoen als koorprofessional gefaciliteerd met het actuele repertoire.

Lijkt het je leuk? Neem dan vrijblijvend contact op, ook als we jouw regio nog niet hebben ingedeeld!