GRATIS OPEN REPETITIES VOCAAL VERHAAL

Vocaal Verhaal organiseert twee Open Repetities waarop je gratis kennis kunt komen maken met het overdagkoor, een nieuw initiatief van Stichting Amateurkoor.

  • HET GOOI: di. 4 feb. 10.00 – 12.15 uur in deMess in Naarden-Vesting;
  • REGIO ALKMAAR: wo 28 sept. 10.00 – 12.15 uur in Artiance in Alkmaar.

Meld je aan en zing deze eerste repetitie gratis mee. Vind je het leuk? Meld je dan aan voor een van de twee deelname-vormen:

  • HET BASISKOOR: met wekelijkse repetities, m.u.v. vakanties,
  • HET PROJECTKOOR: twee projecten per jaar, met 10 repetities en 3 uitvoeringen tijdens sing-a-longs.
Roy Voogd, dirigent

Het koor van Vocaal Verhaal staat in Het Gooi en in Alkmaar onder leiding van dirigent: Roy Voogd en pianist Felicity Goodwin.

Zingen bij Vocaal Verhaal is voor iedereen die vaker in koren heeft gezongen, maar liever het begint van de dag wil benutten om energie te krijgen van het samenzingen. We repeteren wekelijks en voeren iedere maand ons repertoire uit tijdens de maandelijkse sing-a-longs op de zaterdagochtend, waar je natuurlijk ook volop meezingt met al het andere lekkere meezingrepertoire.

We richten ons voor het BASISKOOR op amateur (koor)zangers met enige ervaring. De meeste noten studeren we tijdens de repetitie in en je zingt in een vast groep van mensen die allemaal het plezier van samen zingen willen delen. De kosten voor deelname aan het Basiskoor zijn 100 euro per kwartaal.

Voor het PROJECTKOOR vragen we wat meer zelfstandigheid, aangezien we in relatief korte tijd een programma voor moeten bereiden. Je ontvangt studiemateriaal waarmee je je noten thuis zelf in kunt studeren, zodat je helemaal voorbereid op de repetities kunt komen! De kosten voor deelname aan het Projectkoor zijn 125 euro per project.

Op een vaste zaterdag in de maand organiseren we een regionale SING-A-LONG, waarbij iedereen die mee wil zingen welkom is. We zingen dan bekende, lekker in het gehoor liggende liedjes, die iedereen zó mee kan zingen. Ter afwisseling voert het koor van Vocaal Verhaal de stukken uit waar aan gewerkt is.

KLIK HIER VOOR AANMELDING VAST KOOR OF PROJECTKOOR

MELD JE HIER ONDER AAN VOOR DE GRATIS OPEN KENNISMAKING:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s